Wijnen

Smaak, geur en de prijs-/kwaliteitverhouding spelen een grote rol bij onze inkoop.Vernieuwing en variatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u verrassen!

De schenkwijnen worden geserveerd vanuit de Barclay-wijnbar; dit is een kast voorzien van twee gescheiden klimaatkasten, links wit en rosé, rechts de rode wijnen.

De wijnbar is voorzien van het VERRE de VIN systeem, een ingenieus vacumeer-doseersysteem waarmee de wijnen optimaal bewaard worden en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Deze volgende pagina's zijn ingedeeld op huiswijn, mousserende wijn, wit, rosé en rood per glas. Er is geen onderverdeling op smaak of herkomst, elke pagina is een verrassing. U kunt zo rustig zoeken naar iets lekkers.

Voor de liefhebbers van speciale wijnen per fles hebben wij twee klimaatkasten van het gerenommeerde merk EUROCAVE. De wijnen liggen hier optimaal op temperatuur. Dit assortiment is zeer breed, hoog in kwaliteit, zeldzaam, o.a. mooie oudere jaargangen en rariteiten. Hiervoor hebben we de aparte Schatkaart. Wij hebben een groot assortiment en hebben nog meer op voorraad in onze kelder buiten de stad.

Heeft u speciale wensen? Vraag het ons.