Plats chauds (Warme gerechten)
Te bestellen van 17.00 uur tot 20.00 uur
| Eendenfilet | €23,85 |
| Klassiek gebakken eendenfilet | Truffelsaus | |
| Wijntip: Villa Giribaldi of Vila Roccamena | |
| Sukade (200 gr.) | €34,50 |
| Super malse sukade op Franse wijze | Rode wijn- paddenstoelensaus | |
| Wijntip: Khayyam Mas de Libian of Domaine Auriol | |
| Ravioli met bospaddenstoelen | €24,45 |
| Truffelsaus | Tomaatjes | |
| Wijntip:Il Nero of Metrida | |
| Cassoulet | €21,75 |
| Rijkelijk gevulde Franse stoofpot | |
| Wijntip:Les Gouyats of Maison Barboulot | |
| Zalmfilet | €19,85 |
| Wittewijnsaus | Groente | |
| Wijntip:Weingut Glasser of Chevalier Bernard |
Garnir (Side dishes)
| Rustiek stokbrood café beurre Paris (wit of bruin) | €5,75 |
| Potato wedges loaded (Truffel mayonaise, Tomme de Savoie, Bieslook) | €9,50 |
| Potato wedges met mayonnaise | €5,75 |
| Side salade | €6,85 |
| Witlof met truffel crème | €8,50 |
| Elzasser zuurkool (met veel roomboter) | €5,85 |