Diner

Te bestellen van 17.00 uur tot 20.30 uur

Voorgerechten

Gerookte Zalm€16,50
Koud gerookt | Salade | Mosterd-dillesaus | Brood 
Wijntip: Chevalier Bernard of Baron de Ley 
Steak tartare (125 gram)€13,50 (200 gr. €21,60)
Klassiek aangemaakt | Groentjes in zuur | Brood 
Wijntip: Vila Girardi of Vila Wolf rose 
Burrata€14,50
Mooie Buratta | cherry tomaatjes | Basilicum – dressing | Brood 
Wijntip:Weingut Glaser of Gemini rose 

Hoofdgerechten

Geserveerd met een hartig taartje van het seizoen en seizoen garnituren.

Vis of iets anders uit de zee van het seizoen (200gram)Dagprijs
Witte wijnsaus | Foreleitjes 
Wijntip: Quinta dal Caldada of Van Volxem 
Gekonfijte Eendenbout€19,85
Langzaam gegaard | Sinaasappel/chai thee saus 
Wijntip: Villa Giribaldi of Vinos Sinseros 
Kalfswang met zwezerik€24,85
Op Franse wijze | Café de Paris saus 
Wijntip:Khayyam Mas de Libian of Domaine Auriol 
Cassoulet€21,75
Rijkelijk gevulde Franse zomerse stoofpot met vlees en bonen 
Wijntip: Les Gouyats of Maison Barboulot