Grand café Het Wijnhuis: voel u welkom

In het oudste gedeelte van de Zwolse binnenstad vindt u grand café Het Wijnhuis Zwolle. Daar kunt u heerlijk genieten in een authentieke, klassieke Franse sfeer. Als u ons grand café binnenloopt, trekt ons interieur gelijk uw aandacht. Vooral ons glas in lood raam met de voorstelling van Braun-Hogenberg, de kaart van Zwolle in 1850. Maar ook de antieke Franse kroonluchters, de mooie gaslampen, de oude prenten van verschillende wijngebieden en de memorabilia uit het bekende Parijs. U kijkt uw ogen uit in ons grand café in Zwolle.

Direct reserveren?

 

'Ongeëvenaard uniek' Wijnhuis Zwolle op plek 3 Terras Top 100 2023

Het Wijnhuis, ondernemer Arjan Broekman, zijn veertienkoppige team en hun bevlogenheid zijn een unieke eenheid. Mystery guest, vakjury en hoofdjury zijn onder de indruk van wat ze op dit grote terras in de Zwolse binnenstad aantreffen.

Druk op de knop voor het volledige artikel.----->

Kom naar ons grand café in Zwolle

Wilt u zich even in andere sferen wanen? Kom dan naar ons mooie grand café in de binnenstad van Zwolle en proef letterlijk en figuurlijk de Franse sferen. We zijn woensdag en en donderdag geopend van 14.00 tot 0.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Reserveer alvast een tafeltje in ons grand café via info@wijnhuiszwolle.nl of bel naar 038-4217495. Op vrijdag en zaterdag kunt u voor het diner tot maximaal 10 personen een tafel te reserveren.

Wilt u gezellig komen borrelen, kom dan gezellig aanwaaien en kijk of er op dat moment plaats is op ons ruime terras, in het grand café of in onze brasserie in Zwolle.

Onze nieuwe lunch aanwinst "de Pinsa"

Een heerlijke Pinsa; plat, vers, mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping .

Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijs-tijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen.