Whiskeys

Naast natuurlijk de Ballentines, Johnny walker, Red and Black label (vanaf €5,90), bieden wij de keuze in onderstaande whiskeys.

Cardhu 12YO€13,75

Klassieke Speyside single malt met een onweerstaanbare, zijdezachte smaak, rijk aan tonen van gouden honing en een subtiel, fruitig karakter.

Lagavulin 16YO€20,00

Lagavulin is een van de meest rokerige en intense single malt whisky’s ter wereld en staat bekend als de ‘koning van Islay’. Complex, rijk en diepgaand van smaak metstevige rookinvloeden, ziltige tonen, turf en eikenhout met op de achtergrond, een subtiele toets van sherry-zoetigheden

Oban 14YO€18,25

Rijk aan zoetigheden en opvallend droge toetsen met hieromheen een delicate rokerigheid, maar ook hints van sinaasappel, citroen en peer.

Bulleit Bourbon€7,90

Kentucky straight Bourbon Whiskey met een delicaat, zijdeachtig begin leidt, tot een volle body van honingachtig graan, vanilleboon en pralines.

Jameson€5,60

Ierse Whiskey, de perfecte balans tussen kruidige, nootachtige en vanilletonen met een vleugje zoete sherry en uitzonderlijke soepelheid.

Bowmore 15YO€15,00

Warme, donkere whisky met de smaak van appels, turfrook en caramel. Wijn- en houtachtig. Rijk aan smaak, licht rokerig en zilt.

The Balvenie 12YO Doublewood€11,50

De eerste vatrijping op Amerikaans eiken verrijkt deze single malt met zachte smaken, waarin subtiele tonen van honing, vanille en diverse kruidensoorten het meest opvallen. De verdere rijpingsperiode op het sherryvat voegt meer fruittonen, karamelaroma’s en hints van noten toe.

Laproigh€11,00

Zeer rokerige Islay single malt whisky met een vol en rijke smaak van zeewier, zeezout, turf, vanille, eiken en kruiden wisselen elkaar af.