Mousserend

Ons assortiment van mousserende wijnen.

Per glas

 

GUNTER LEITZGEN SEKT BRUT 2014€7,30

Gemaakt door Gunter en Suzanne Leitzgen. Al menig stamgast van ons ging u voor en ging er ook naar toe. Alles wat je verlangt van een mousserende wijn, dat krijg je. Mooie zachte mousse, heerlijk fris en ongecompliceerd lekker, maar van uitstekende kwaliteit, gemaakt volgens ‘methode traditionele’.

100% Elbling
Q.b.A. Mosel, Duitsland

 
LA TORDERA JELMA’S€6,50

Wat een vrolijke wijn, u hoeft hierna geen Prosecco meer. Door middel van micro-oxygenatie zijn de aromatische expressies meer naar voren gehaald en proeft u een verrassend lekkere mousserende wijn. Echt genieten!

60% Glera, 20% Pinot Grigio, 20% Chardonnay-Musqué
D.O.C.G. Valdobbiadene, Noord Oost Italië

 
PURO MOVIA 2006€9,50

Puro is een heel bijzondere mousserende wijn, want het sediment is niet verwijderd (gedecorcheerd). Dit wordt namelijk overgelaten aan u, wanneer u de fles opent. De wijn ontwikkeld zich, tot het oneindige, door haar eigen natuurlijke gisten in de fles. Hiernaast bevat de wijn geen conserveringsmiddelen. Het voordeel is dan ook dat de wijn een oneindige levensduur heeft. ALLEEN HET OPENEN VAN DE FLES IS AL EEN FEESTJE. HET IS ECHT EEN TOPPER DIE ZIJN GELIJKE NOG NIET KENT. Wij geloven daarnaast vooral ook in dat wat het beste is voor de wijn, is het beste voor de ziel.

100% Pinot noir
Brda, Slovenië