Het "nieuwe lunchen"

Een heerlijke Pinsa; plat, vers, mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping.

Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijstijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen.

We hebben de volgende variaties voor u in petto:

Pinsa Charcuterie 
In rode wijn gemarineerde en vervolgens gedroogde ham uit de Noord oost Polder. Echt de lekkerste biologische ham | Rucola | Olijfolie 
Wijntip:Alexandre Burgaud of Markus Molitor 
Pinsa Zalm 
Gerookte zalm | Veldsla | Garnituur | Mosterddille saus 
Wijntip: Dinamica Falipa of Van volxem Saar of Markus Molitor 
Pinsa Veggie 
Vijgen| Honing| Geitenkaas | Rucola | Walnoten 
Wijntip. Chateau Barbaneau of Biohof Pratsch 
Pinsa Vegan 
Aubergine crème |Regendruppels | Gegrilde courgette | Olijven 
Wijntip. Chateau Barbaneau of Biohof Pratsch 
Pinsa Chicken 
Warme mediterraans gekruide kip |Tomatensalsa |Cheddarkaas| Rucola 
Wijntip. Clos Colombu rosé of Maison Barboulot